Poncho er vår- og sommerfavoritten!

En Poncho følger deg enkelt fra jobbchic til comfy weekendmodus. Dette er en stilfull allrounder som vi ikke skjønner hvordan vi klarte oss uten!

Å ta på seg en lun poncho en skarp vårmorgen når solen enda ikke har fått helt tak er en herlig start på dagen. Både kashmir-og merinoull er myke, deilige fibre man kan ha rett på huden uten ubehag og kløe.

Beste reisefølge
Som reisefølge er poncho en ”no-brainer” fordi den er superlett, tar minimalt med plass og luner deilig både på fly og i bil. Og den kan fint erstatte jakken. Som vår- og sommerplagg er den uunnværlig. Vi elsker lange, lyse sommernetter i kashmirponcho.

Passer til alt!
Ponchoen kom inn i motebildet allerede på 60-tallet og har egentlig aldri forsvunnet. Det er lett å forstå, for den er lekker til både jeans, shorts, skjørt, over kjole – you name it. Og den er like flatterende uavhengig av fasong eller høyde!

Styling
Ponchoen kan styles med kule brosjer eller et belte eller silkeskjerf i livet. Den funker også lag på lag, over for eksempel en skinn- eller dongerijakke på kjølige dager.

I en travel hverdag kan du også gjemme deg i den om du skal lure deg på butikken i treningsbuksen. Go Poncho!

 

Eldre innlegg Nye innlegg