Kashmirkammen fjerner nupper!

Et eksklusivt og spesielt plagg krever også spesialbehandling. Med denne nye kashmirkammen kan du holde plaggene dine fine og nuppefrie år etter år.

De fleste klær i kahsmir og merinoull nupper og dette er helt normalt. Når ullen spinnes til garn oppstår det ulike lengder på fibrene. De korteste fibrene har en tendens til å komme ut på utsiden etter bruk av strikkeplagget og disse korte fibrene blir til nupper. Nupper oppstår som oftest på de områdene som utesettes for friksjon for eksempel under armene.

Nå kan du hold nuppene borte ved å bruke Sunday Stories kashmirkam 

Slik fjerner du nupper
Legg plagget flatt og med lett hånd børst med kashmirkammen over hele plagget. Vær særlig oppmerksom på områder på klærne som er særøig utsatt for friksjon som albuer, underarm og skuldre. Ved å gjøre dette regelmessig fjerner du de løse fibrene som fører til nupping eller nupper som allerede er kommet.

TIPS: Vær forsiktig når du bruker klær med grov tekstur, vesker eller smykker med skarpe kanter sammen med dine klær i kashmir. Dette kan utsette plagget for nupping eller i verste fall ødelegge plagget.

Sunday Stories er en liten grunderbedrift lokalisert i Bergen, Gøteborg og Hong Kong. Vi designer favoritter i høy kvalitet som varer sesong etter sesong.

Vi håper du har stor glede av klærne du har kjøpt hos Sunday Stories. Har du tips eller ideer du vil dele med oss om hvordan du tar vare på dine klær, klær du kunne tenke deg i kashmir send oss gjerne en e-post.

 

 

Eldre innlegg Nye innlegg